.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
تهدید اكوتوريسم گيلان

مدير كل حفاظت محيط زيست گيلان گفت: اكوتوريسم در گيلان به جاي فرصت تبديل به تهديد شده است.

امير عبدوس در همايش تنوع ‌زيستي و گردشگري گيلان در محل پژوهشكده تعليم و تربيت اين شهر تنوع زيستي را مهم‌ترين بستر گردشگري عنوان كرد.
وي با اشاره به اينكه گيلان به دليل دارا بودن تنوع جاذبه‌هاي اكوتوريستي و گردشگري به اندازه يك قاره كوچك توانمندي دارد، افزود: حفظ محيط زيست يك وظيفه مهم و اساسي است.
عبدوس محيط زيست را امانتي براي نسل آينده دانست و گفت: بايد از اين امانت به خوبي حفظ و نگهداري شود و براي ساماندهي زباله‌هاي بر جاي مانده از ورود گردشگران برنامه‌ريزي و فرهنگ‌سازي صورت گيرد.
وي فرهنگ‌سازي در امر جمع‌آوري زباله‌ها را رضايت‌بخش ندانست و تصريح كرد: از يك طرف شاهد اجراي طرح تفكيك زباله از مبداء و جمع‌آوري آن در خانواده‌ها هستيم و از طرف ديگر زباله‌هاي تفكيك شده توسط شهرداري از طريق خودروهاي حمل زباله يكجا در كنار رودخانه‌ها به طور نامناسب دفن مي‌شود.
عبدوس با اشاره به اينكه اينگونه فرهنگ‌سازي تاثيري در رفتارهاي مردم نمي‌گذارد، اظهار داشت: در برنامه‌هاي آينده موضوع زباله با جديت بيشتري در گيلان پيگيري مي‌شود.
وي استفاده از تشكل‌هاي مردمي و همراهي دستگاه‌هاي ذي‌ربط در امر ساماندهي بهتر زباله‌ها را مورد تاكيد قرار داد و نقش مردم را در امر حفظ و پاسداشت محيط زيست تاثيرگذار دانست.
مدير كل حفاظت محيط زيست گيلان عدم استقلال تشكل‌هاي مردم‌نهاد محيط زيست و متكي بودن آنها به سازمان حفاظت محيط زيست را يكي از نقاط ضعف كاركرد اين نهادها در كشور ناميد.
وي خاطرنشان كرد: به دليل اين وابستگي چالش‌هاي ايجاد شده از طرف محيط زيست چشم‌پوشي مي‌شود و تشكل‌ها نمي‌توانند به اهداف خود برسند.
عبدوس گسترش حركت مردمي براي ايجاد تشكل‌هاي مردمي را ضرورت خواند و افزود: مردم به طور مستقيم نقش موثري در حفظ محيط زيست دارند.
وي ايجاد بستري سالم براي زنده ماندن را مهم‌ترين هدف سازمان محيط زيست عنوان كرد و افزود: براي زنده ماندن بايد محيط زيست حفظ شود.
نويسنده و پژوهشگر گيلاني نيز در اين مراسم شناسنامه‌‌دار شدن اثرهاي ملي، طبيعي و فرهنگي اين استان را مورد تاكيد قرار داد و گفت: ايجاد شناسنامه به عنوان يك سند ملي گوياي پيشينه غني استان از نظر ثروت‌هاي ملي است كه اين امر موجب حفظ و پاسداشت آن براي نسل آينده مي‌شود.
جعفر خمامي‌زاده دلسوزي براي محيط زيست را امري ضروري دانست و تصريح كرد: محيط زيست يك ثروت خدادادي است كه براي حفظ آن بايد از طريق امر به معروف و نهي از منكر فرهنگ‌سازي شده و تذكر داده شود.
مدير عامل جمعيت مبارزه با آلودگي محيط زيست گيلان نيز در اين مراسم فرهنگ‌سازي در جامعه را براي حفظ محيط زيست الزامي خواند و اظهار داشت: اين فرهنگ‌سازي بايد از پايه‌هاي اوليه دوران كودكي آغاز شود.
شيرين پارسي ايران را كشوري با بزرگ‌ترين سرمايه و ثروت‌هاي طبيعي و خدادادي عنوان كرد و افزود: بايد به غير از نفت به سرمايه‌هاي ديگر نيز توجه شود.
وي استفاده صحيح از منابع طبيعي و محيط زيست را منجر به توسعه و ارتقاي گردشگري دانست و بيان داشت: گيلان به‌رغم داشتن ثروت‌هاي اكوتوريسم كمترين سهم گردشگري را به خود اختصاص داده است.


استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.039 seconds.